Aktiva dejter

Hur ofta ställer du dig själv frågan: Vad ska vi göra under dejten? Troligen precis varje gång du har en dejt, eller hur? En gång i veckan? Två gånger i veckan? Oftare? Till slut blir det lite besvärligt att försöka tänka ut nya och spännande dejtingidéer, vecka ut och vecka in. Här är sju förslag på aktiva dejter.

Danskurs

Lär er dansa tillsammans. Försök med salsa, foxtrot eller bugg. Kom bara ihåg att begränsa dina Elvis-rörelser till ett minimum.

Bowlingkväll

Om du känner att du är det bästa som hänt bowling sedan kloten, bjud henne på en bowlingkväll. Det här är ett intressant sätt att ordna en andra dejt.

Du kan öka insatserna genom att säga ”Den som förlorar måste laga mat åt den andra.” Och på så sätt har du ordnat en andra runda kär lek.

Golfa

Om du inte kan säga skillnaden mellan en kil och en järnklubba, är kanske minigolf något för dig. En billig och ganska enkel ”sport” som tillåter lite fysisk kontakt när du måste ge henne en snabbkurs i hur man håller putten.

Flyg en drake

Gå förbi närmaste leksaksaffär och köp en drake, om det är blåsigt ute någon dag. Det är roligt för alla åldrar och det ultimata tillfället att imponera på eventuella barn i sällskapet!

Här har du dessutom chansen att få den där lilla snorungen till syskonbarn att göra lite nytta. Lär rackaren hur hon/han ska flyga draken. Din dejt kommer älska synen av en ung mamma/pappa som spenderar kvalitetstid tillsammans med sitt lilla (lånade) barn. Singelföräldrar älskar när deras barn har en kompis att umgås med, särskilt om de själva underhåller sig med andra saker…

Miniatyr F1

Varför inte testa hennes körkunskaper? Att köra gocart är spännande och ganska billigt sätt att att testa hennes körkunskaper och ta henne på en tur. Passa på att visa upp dina Kenneth Bräck-liknande experttips och låtsas att ett gäng cheer-leaders hejar på dig!

Tillbaka till naturen

Åk ut till landet. Om det är för långt, ta närmaste park och jaga fyrklöver, rid på islandshäst, spela boule, cykla eller ta en joggingtur.

När du ändå är där ute, passa på att mumsa i er en god picnic och stanna över natten. Det är så mysigt och romantiskt att sitta framför en öppen eld. När ni ändå är ute  i grönsakerna, försök lista ut vilken stjärna som heter vad. En sådan kväll är ett säkert sätt att smälta någons hjärta som choklad och få personen ifråga att vilja dela din sovsäck.