Dejtingtips

Oavsett om du är ny på dejting scenen , på väg tillbaka eller är en mycket erfaren dejtare, så kan du ha nytta av några dejting tips och råd.
Ingen är en dejting expert – även de mest vackra och rika människor kämpar med kärleksangelägenheter. Alla kan lära sig något om hur man kan dejta mer, hur man drar till sig de typer av personer man vill dra till sig, och hur man får den initiala kemin att blomstra in i ett bestående relation.

Sanningen är att det finns inga magiska formler, inga listiga sätt att fånga Mr elller Miss Right. Det finns dock några grundläggande fakta som du bör ha i åtanke under vägens gång. Dejting tips är just det – tips, inte en storlek passar all garantier. Olika metoder fungerar olika bra på olika människor. Det beror på situationen, vilka vi är , var vi befinner oss i livet, osv. Här är dock några grundläggande råd som är rätt så universella och som alla kan ha nytta av.

1) Förbered dig inför dejting. Om du verkligen vill lyckas med din dejting, var beredd att lägga ner tid på det. Göra du det halvhjärtat fungera rådet  inte, med det kommer du inte ens halvägs. Tänk igenom vad du vill få ut av din dejting. Förbered dig själv på de motgångar som vi alla någon gång känner av när vi dejtar och bestäm dig för att inte ge upp

2) Börja en ny regim för se ut ditt allra bästa. Börja gå på ett gym, läs hälsotidningar, kom i form och börja äta nyttigt. Få ditt hår klippt eller stylat, ta hand om ditt utseende och lägg ner tid på att se välvårdad ut. Även om det i sig själv inte kommer att ge dig en date , kommer Du känna så mycket mer självsäker, och andra komma att känna det.

3) Shoppa och unna dig själv nya kläder och kanske till och med en helt ny stil. Fixa till din  image, en som du klarar att leva med, och som smickrar dig. Försök inte vara någon du inte är , men förstärk och framhäv dina fördelar. Kasta dina gamla kläder som inte gör dig till din fördel. Din date kommer att uppskatta att din ansträngning.

4) Tänk på vad du vill få ut av dejtingen och vilka tidsramar du förväntar dig.  Ser du dig själv gift om 2 år? Om så är fallet, närma dig dejtingen därefter. Om du är mer tillbakalutad och inte tar det så seriöst , ställ dig själv några ärliga frågor; varför du dejtar och vad du hoppas få ut av det. Om det endast är sex, ska du nog fråga dig själv om du kommer vara ärlig med dem du hoppas att dejta.

5) Omge dig själv med människor som stöttar dina dejting mål.  Genom att följa de första fyra råden kommer du att känna dig bättre och mer fokuserad. Förstör inte det genom att omge dig med vänner som är negativa angående kärlek och relationer. Omge dig om möjligt med andra singlar. Sitta bredvid par på middagsbjudningar i förorten är inte nödvändigtvis där du behöver befinna dig just nu..

6) Var realistisk , med andra ord, din dejting är baserad på hela paketet som du presenterar inkluderat din personlighet. Om du letar efter en glamorös kvinna eller man och vill dejta någon trendig och ursnygg , toppen! Bara vara klar över att din dejt kommer att förvänta sig att detsamma av dig.

7) Njut av dejtingen för vad den är. Dejting är att träffa människor, umgås och tillbringa tid tillsammans med stimulerande individer som kommer eller inte kommer att spela en större roll i ditt liv.. Faktum är att de flesta människor har något intressant att erbjuda. Även om du inte dejtar för att leta efter nya vänner, kan du mycket väl hitta en eller två fantastiska människor längs vägen.

8) Gör dig aldrig dig själv för tillgänglig. Människor gillar mystik och spänningen i jakten när man dejtar.  Ju längre en person får jaga och falla för dig ..inom rimliga gränser , ju större är chanserna att kärleken kan blomma. (Och ja detta gäller både män OCH kvinnor!)