Frågor att ställa till tjejer i chatten

Har du fastnat för några intressanta frågor att ställa tjejer?

frågor att ställa tjejer Som dejtingcoach vet jag att det finns inget jobbigare än en obekväm tystnad på första dejten. Ont om saker att fråga henne över middagen är vanligt även för de bästa talarna, så varför inte ha några frågor beredda före dejten för att hålla saker intressant.

Självklart kommer det att finnas några vanliga frågor du vill ställa dvs., vad jobbar du som? Vad gillar du att göra? Vilken musik gillar du? osv. Men varför hålla saker ljummna när du kan hetta upp samtal och verkligen utmana hennes hjärna? Jag menar inte att du ska dyka in sexsnacket (lite flörtande skadar aldrig dock!) men kvinnor gillar det oväntade. Du vill att hon ska sitta i sitt säte och tänker “den här killen verkar kul!” I stället för att uttråkas av samma gamla första dejten-kallprat.

Här är några intressanta frågor att ställa en tjej på en första dejt:

Vad vill du i livet?

Den frågan är mycket öppen och kan tas i nästan alla riktningar och vad hon söker hos en partner. Låt henne svara och se vart hon tar det. Den här frågan tillåter dig också att se om ni är på liknande vägar i livet, ingen idé att slösa tid på någon som inte är det.

Vilken är den värsta dejten du har varit på?

Du kan fråga henne om konstiga raggningsrepliker och skratta åt dejtkatastrof-historier. Det är ett trevligt sätt att bryta isen om saker och ting verkar alltför formellt. Vart älskar du att resa? Det perfekta sättet att öppna upp är genom ämnen som kultur och mat. Ni kan ge varandra tips på trevliga ställen att gå till eller låta henne prata om de fantastiska städerna hon drömmer om att besöka. Vem vet, du kan vara i Paris över en helg med henne inom en snar framtid.

Vad betyder ditt namn?

Om hon har ett ovanligt namn, tveka inte att fråga henne om det. Inte bara kommer hon bli smickrad av ditt intresse, hon kan också öppna upp sig om hennes kulturer och familjetraditioner som omger det.

Anser du dig själv att vara introvert eller extrovert?

En fråga som denna visar att du verkligen försöker att förstå henne som person. I stället för klichén “vad är ditt stjärntecken?”-samtal, upplevs detta som lite mer vuxet och relaterande.

Har du tittat på (ange tv-program här)?

Min personliga favorit. Du skulle bli förvånad över hur snabbt man kan bonda via vanliga TV-intressen. Om du är ett stort Vänner-fan, fråga om hon har sett det, tänk om samtalet visar sig att hon är lika beroende som du är!

Så där har ni det, några frågor som inte är så vanliga för en första dejt. Om stämningen fortfarande är kylig efter att ha dragit några av dessa ur påsen, då är hon nog bara inte rätt för dig.

Lämna en kommentar