Gå från dejting till förhållande

Hur du förvandlar dejting till ett förhållande snabbt

I en ålder av nätdejting, dejting appar och korta romanser, är det lätt att dejtande blir en ren hobby.  Det är snarare en fullskalig resa för att lära känna varandra.  Här är några riktigt snabba råd som förhoppningsvis kommer att hjälpa dig!

Du har umgåtts med din “speciella vän” ett tag. Saker och ting är bra och dina känslor gentemot henne utvecklas snabbt. Det är den bästa tiden i någon växande relation eftersom ingenting är garanterat.  Det byggs extra mycket spänning och håller dig på din bästa sida. Men en hel del dejtare glömmer att de är också som mest sårbara när det gäller känslor och förväntningar – din relationsstatus är inte officiell och du kan inte garantera att ni är båda exklusiva för varandra, vilket gör att “vad är vi”-konversationen är avgörande för att gå vidare i harmoni.

Innan du frågar dem var de står, är det bättre att leta efter tecken på att din dejt vill samma sak. Detta är det snabbaste sättet att undvika besvikelse om du vill förvandla dejting till en relation. Män är normalt mycket territoriella om de är intresserade av en viss kvinna. Du kommer att märka detta som känslorna växer. Män kan bara säga rakt ut “Jag vill att du ska vara min flickvän”. Kvinnor tenderar att vara mer subtila och spelar oftast det långa spelet.

Andra ledtrådar inkluderar att hon vill att du ska träffa familj och vänner eller prata en hel del om framtiden tillsammans. Det kommer också att stämma 100% i överens med hennes kommunikation. Om du vill ha exklusivitet, måste du vara öppen och säga vad du tycker.

Vem ska säga ”jag älskar dig”?

Jag får ofta frågan om vem som ska vara den första att säga “jag älskar dig” när du etablerar en relation.  Det finns inget rätt eller fel svar här och det behöver verkligen inte vara mannen eller kvinnan som börjar. Kärnpunkten är detta: Om du känner för det, säg det! Livet är för kort för att spela spel och om de inte säger detsamma tillbaka, få inte panik.  En av er måste få bollen i rullning.

Det är ingen idé att slösa tid på någon som inte vill något seriöst om det är det du är ute efter. Det ska inte kännas som hårt arbete att försöka förvandla dejten till en relation. Det ska kännas som om det händer naturligt och att ni båda vinner tillsammans.

1 tanke på “Gå från dejting till förhållande”

Lämna en kommentar