Hur får du en tjej att gilla dig?

och hur märks det att hon gillar dig?

Hur du får en tjej att gilla digHur du får en tjej att gilla dig är en fråga som jag jag ofta får som datingcoach for män. Det är en kliché att säga ”var bara dig själv”, men det är konstigt nog ett korrekt råd. Anledningen till detta är att du känner dig bekväm. Därför, blir hon också det. Kvinnor svarar bäst när de inte känner någon press och total komfort. Så, för att vinna hennes hjärta måste du vara dig själv.

Givetvis är det inte det enda du behöver göra. Det är några fler förberedelser du kommer att behöva göra för att få en kvinna att falla för dig. Din personlighet kommer att öppna dörren, säkerligen. Sedan måste du förbättra ditt game för att övertyga henne att följa med dig på din resa. Naturligtvis är varje kvinna annorlunda och därför kommer inte varje teknik att fungera på alla tjejer. Det är de generella personlighetsdragen som attraherar en kvinna mest.

Den största turnoffen för kvinnor sägs vara medberoende. De vill veta att du är din egen person. Du har en stark känsla av ditt syfte i livet. Du har mål och en riktning, även om de är vaga eller helt enkelt drömmar just nu. Det är viktigt att du har planer. Hon vill veta att du har vänner. Du bör ha en karriär eller åtminstone ett bra jobb. Ingen kvinna kommer att vilja vara ditt “allt”, så hon vill veta att du har räknat ut dig själv. Åtminstone, visa att du har en bra koll på saker. Om det är inte sant, jobba på att göra det en verklighet på din egen tid.

Att fånga en kvinnas uppmärksamhet är lätt om du talar väl och är välklädd. De flesta kvinnor kommer att besluta en mans potential genom att kolla på dem nedifrån och upp. Hon kommer att analysera vad du har på dig, men ännu viktigare hur du passar i kläderna. Du kan komma undan med att ha på dig slitna jeans om de sitter bra. Det finns många kvinnor som gillar slappa män, men som regel gillar kvinnor män som ser ut att ta hand om sig själva. Så om du vill lära dig hur du får en tjej att gilla dig betyder det att du måste vara i bra form. Du bör vara välklädd och vårdad. Du bör ha en behaglig doft som attraherar kvinnor över till dig vart du än är. Dessa är viktiga egenskaper att ha. Om du inte är i bästa form fysiskt, är det lugnt. Du kan komma undan med att inte gå till gymmet så länge du uppfyller de övriga egenskaperna.

Att vänta och låta kvinnor komma fram till dig. Denna taktik fungerar inte så ofta. Om du vill vinna en kvinnas hjärta, måste du fånga hennes uppmärksamhet först. Närma dig henne med självförtroende och var modig. Fråga henne saker om henne. Om du vill framstå som bra, kommentera något subtilt. När ni har det första samtalet, gör subtila associationer. Låt henne veta att du brukade arbeta för företaget som tillverkade hennes armbandsur, eller något liknande. Detta låter henne veta att du är uppmärksam på henne, men du ger henne också information om dig själv. Det är sant att de flesta kvinnor uppskattar de små sakerna, så uppmärksamma och nämn dem.

En av de mest attraktiva sakerna hos en man är sinne för humor. Om du kan få henne att skratta, kan du få henne att falla för dig. Du vill inte att din humor är rå eller påkostnad för någon annan. Du bör ha en humor som lyfter andra i olyckliga situationer. Försöka ta reda på några av hennes favoritkomedifilmer i början av samtalet. Om du vet vad hon jobbar med, referera till det. Annars, ha en god uppfattning om vad folk skrattar åt. Skrattet ska komma naturligt så länge ni båda njuter av samtalet.

Slutligen, medan du inte vill hamna i kompis-zonen, vill du fortfarande ha drag av en vän. Hon vill att du ska lyssna på henne. Återigen, hon vill att du lägger märke till de små sakerna. Hon vill att du ska vara där för henne när hon känner att ingen annan är det. Dessa är egenskaper du vill visa. För att undvika att hamna i kopmis-zonen, se till att du är flörtig och djärv om dina avsikter. Låt henne veta hur oemotståndlig du finner henne, samtidigt som du är kan läsa hennes nivå av komfort.

Det viktigaste rådet om du vill lära dig att få en tjej att gilla dig, är att bara följa strömmen, var dig själv så kommer tjejer att njuta av ditt sällskap! Läs fler dejtingtips för att förbättra ditt game.

Hur märker man om en tjej gillar dig?

Kvinnor är komplexa, det är inget snack om saken. De kan vara känslosamma och obeslutsamma om de flesta aspekter av livet, men när det kommer till det motsatta könet vet de vad och vem de vill ha.

De kan upptäcka en player och en komplett idiot på en mils avstånd, så du måste vara med från början. Om du närmar dig en kvinna ute en kväll, det första hon kommer att göra är att granska din utseende.

Det tar mindre än en sekund att veta om de är attraherade av dig. Om du klarar det testet hoppar du genast till Steg 2: Konversation. Om du inte är hennes typ fysiskt, kanske det inte är game over ännu.

Alla tjejer tänker inte lika. Vissa går på personlighet och andra letar efter saker som bra längd, fina tänder och snälla ögon. Det finns gott om kvinnor som inte bryr sig alltför mycket om hur man ser ut om han mentalt gungar i hennes värld.

Det mest tillförlitliga tecknet att hålla utkik efter om du vill veta hur man märker att en tjej gillar dig, är att flörta. Vissa kvinnor inser inte att de flörtar, det ligger bara i deras natur att vara lite mer fnittrig än de flesta så ha det i åtanke. Som regel är dock flirtandet ett mycket positivt tecken på att hon gillar dig. Hennes kropp kommer att tala för sig själv; hon kan luta sig mycket nära när hon pratar, placera handen på din arm eller leka med sitt eget hår. Leta efter alla typer av signaler snarare än bara en eller två om du verkligen vill lära dig att märka om en tjej gillar dig.

Direkt ögonkontakt är ett annat stort tecken. Om ni pratar och du märker att hon stirrar på dig intensivt, vet du att hon förmodligen föreställer sig hur det skulle vara att kyssa dig. Om hon ler samtidigt som hon stirrar föreställer hon sig förmodligen mer! Ja, tjejer har också smutsiga tankar! Pinsamheter till att börja med kan spela en roll. Jag frågade en kvinnlig vän om detta. Hon berättade att om hon verkligen gillar en kille som kan säga minst 3 dumma saker under hela dejten. Det tar ett glas vin eller två innan många kvinnor verkligen kan slappna av och vara sig själva. Gå aldrig utöver det eftersom att alkohol och dejting inte är en bra blandning om någon av er går överstyr!

När en tjej gillar en kille, kommer hon att göra det hennes uppdrag att ta reda på så mycket som möjligt om honom, utan att uppfattas som en stalker. I gengäld kan hon dela med sig av hennes personliga detaljer också.

Där har du det! Håll utkik efter tecken, lita på din magkänsla och kom ihåg att du bara får en chans att ge ett första intryck, så gör det bra.

Lämna en kommentar