Långdistansförhållande

Ibland kan det ju bara säga klick på chatroulette. Mellan personer som bor dygn ifrån varandra. Men det finns fördelar med långdistansförhållanden.

Tips för att få ditt långdistansförhållande att fungera

Om du befinner dig i ett långdistansförhållande kan livet ibland vara svårt. De säger att kärlek inte känner några gränser, så varför oroa sig för geografiska gränser när det gäller den bästa känslan i världen, som är kärlek? Du blev kär i en person genom sociala medier, din partner flyttade till en annan stad, ett annat land eller var du tvungen att flytta ut, oavsett om orsaken är din fysiska separation och avståndet låt det inte påverka erat känslomässiga band, eftersom kärleken inte handlar om att vara tillsammans, det handlar om att vara där för varandra. Om du har börjat känna dig osäker på ditt förhållande på grund av att din tjej bor långt bort, behöver du verkligen inte oroa dig, eftersom att jag har tio tips som hjälper dig att bibehålla en sund relation trots avståndet.

Ge varandra utrymme

Detta är mycket viktigt eftersom ni båda bor i olika miljöer och har olika livsstilar så ni behöver definitivt ge varandra utrymme, eftersom att den andra faktiskt kan vara upptagen.

Var där för din älskling

Att ge utrymme betyder definitivt inte att du inte ska meddelande personen titt som tätt för att låta din älskling veta att du alltid finns där när det behövs.

Skicka överraskningsgåvor

Den bästa delen av ett långdistansförhållande är att vakna upp till en försändelse till dig. Det kan vara en liten sak som en chokladask, en parfym eller deras favorit blommor, du kommer säkerligen att vinna över dem på nytt.

Videosamtal är ett måste

Ni kan båda vara upptagna, men ni kan alltid hitta en tid när ni båda är lediga för varandra. Återupplev de stunder när ni brukade vara tillsammans genom att ha ett sött och romantiskt videosamtal.

Dela dina känslor oftare

Det är naturligt att känna sig osäker i ett långdistansförhållande, så du måste prata mer om dina känslor för den andra personen så att de känner sig älskade.

Lita på varandra

Avståndet kan skapa en hel del missförstånd, men de kan bara övervinnas genom fullständig tillit och ett band som inte kan brytas på grund av mindre missförstånd.

Var en god lyssnare

Det finns miljontals saker din älskade vill dela med dig från sin dagliga rutin, t ex. vad de åt i dag, så det kan krävas en del goda förmågor till att lyssna. Du kan också berätta om din dag.

Undvik bråk

Du missar redan det roliga och nöjet av att vara tillsammans, men ändå av alla människor runt omkring dem föredrar din älskade dig så hon behöver en hel del i gengäld, speciellt ditt tålamod. Även om hon blir sur och lite irriterad behöver du muntra upp henne och undvika allt som kan leda till ett bråk.

Kom ihåg era speciella dagar

Att vakna vid fem på morgonen för att gratta din andra halva på sin födelsedag, är bara den bästa känslan på planeten. Du har inte råd att glömma deras födelsedagar, era årsdagar eller Alla hjärtans dag, eftersom du inte ens kan fira dessa dagar med dem, så det minsta du kan göra är att få dem att känna sig speciell genom att komma ihåg dem.

Låt dem veta att de är saknade

Ja, jag sparade denna till sist, eftersom det är det viktigaste långdistansrelations-rådet. Du måste tala om för dem att de saknas varje gång du besöker en plats du besökt tillsammans med dem eller när du ser ett par

Lämna en kommentar