Frågor med svar

Många vet idag redan vad chatroulette är, då detta kom ut på marknaden första gången för 7-8 år sedan. Det hela började i USA och spred sig snabbt sedan över hela jorden. Idag har de flesta tillgång till en internetuppkoppling och en webbkamera eller en mobiltelefon med kamera, så ni kan ju räkna ut hur mycket medlemmar det finns som använder chatroulette dagligen, alla timmar på dygnet. Det roliga är att det finns medlemmar i alla tidszoner, det möjligör chattsälskap 24h 7d . Är chatroulette endast för porr, visa kuken och fittan tänker många, nedan följer frågor med svar.

Frågor om chatroulette

Är Chatroulette Gratis ?
Du kan prova på chatroulette helt gratis, utan kortuppgifter eller registrering. Men för att kunna använda funktionerna fullt ut på sidan krävs en registrering och man kan senare välja att bli betalande medlem om man vill.

Är chatroulette endast för naket och porr?
Svar nej, inte alls! Folk pratar om precis vad de vill och visar sig hur man själv vill. Visst finns de dem som söker efter sex, men det gör det väl på alla dejtingsidor och chattsidor.

Fungerar chatroulette i mobilen?
Svar ja, har du inte en webbkamera och dator kan du lika gärna chatta med mobilen om den har en kamera.

Finns det svenskar på chatroulette?
Ja finns svenska medlemmar men också medlemmar som vill snacka i hela världen. Svenska killar och tjejer har visat sig vara populära ute i världen så räkna med att det är många som vill chatta med er.