Tips på hur din profilbild bör vara

1. Använd NYA bilder

Detta borde vara självklart, men du skulle inte tro på hur många killar det är som använder gamla foton på dem själva. Du måste använda NYA bilder.

Det spelar ingen roll om du har gått upp 2 kg, använd nya bilder. Du skulle bli riktigt arg om du mailade med en kvinna och sen när du träffar henne så har ”plötsligt” gått upp 9 kg.

Jag har en väldigt attraktiv tjejkompis i tidiga 40-årsåldern… hon är inne på match.com, mailar med en kille… hon tycker att han TYP ser ut som George Clooney…

Så hon går ut på middag med killen… och han ser inte ut som på bilderna. Jag behöver inte säga mer än att den dejten inte gick bra.

Det spelar ingen roll hur ”tajt” du är, hur många rutiner eller NLP voodoo du kan, om hon förväntar sig att du ser ut på visst sätt och du dyker upp och ser ut på ett helt annat, är du körd.

Åh, och med nya menar jag inte 3 år gamla.

2. Ha på dig kläderna

Jag förstår att du är stolt över ditt 6-pack och jag är säker på att du vill att alla tjejer ska se det… men sanningen är att ingen vill se när du skryter med sitt 6-pack eller spänner musklerna på bilder online… det stinker av osäkerhet och desperation.

Om du har ett 6-pack, tro mig… hon kommer att se din fysik på normala foton.

3. Använd inte den ”ensamma bilden”

Detta är något som de där klantiga experterna säger åt dig att inte göra, de försöker att övertala dig att din profil bara bör handla om dig… med bara dig på bilderna… vilket bara är skitsnack.

Tänk på det…

Öl-reklamer handlar aldrig om öl, de handlar alltid om allt förutom öl. Det handlar om att måla upp en bild… berätta en historia och lämna något till fantasin.

Din profil bör göra samma sak.

4. Inga badrumsbilder

Innan du tror att jag har tappat det, lyssna. Först och främst, varför skulle du vilja en bild på dig själv framför spegeln som din dejtingbild?

Vilket sorts budskap skickar det?

För det andra, (det här är stort) Det finns en liten chans att du inte uppmärksammar allt som finns i ditt badrum…

Behöver jag säga något mer?

5. Använd mer än en bild

I alla tester jag har gjort, får alltid profiler med fler foton fler mail, blinkisar och svar än profiler som bara har ett foto.

Dejtingprofiler med endast ett foto är oftast ett tydligt tecken på spam eller ett nätdating bedrägeri eller någon som inte vågar visa mer av sig själv.

Något som jag tycker är riktigt intressant… är att de flesta kvinnor inte kommer att svara till profiler som bara har ett foto som de skulle till profiler med fler foton.

Gissa varför.

6. Ha kul

Dina bilder ska inte ge någon intrycket av att du är galen, arg eller inte har kul. Ta 5 minuter och kolla igenom match.com  eller någon annan datingsida och du kommer att hitta sidor med foton på män som ser ARGA ut och inte alls ser ut att ha kul.

Kom ihåg att du försöker att attrahera en tjejer till ditt liv… vem vill vara med någon som inte är kul?

7. Gör dina foton konversationsvärdiga

En av de bästa sakerna du kan göra är att försöka använda foton som visar en historia istället för normala, tråkiga typer av bilder som alla andra använder.

De flesta killar använder samma typ av bilder i deras profiler och efter tag, när tjejerna har kollat på 26 profiler, om din är som de andra, blir allt till en röra.

Du måste göra något för att sticka ut.

Till exempel, har du ett husdjur? De är grymma konversationsstartare för kvinnor…

Har du en cool hobby? Ta bilder och visa din livsstil…

Lämna en kommentar